Bestrating Spies Buiteninrichting

Bestrating in Driebergen en omgeving

Spies Buiteninrichting

U wilt een strak betegelde voor- of achtertuin bij uw nieuwbouw- of bestaande woning zodat u nauwelijks tot geen onderhoud meer heeft? Wij helpen je graag met je bestrating in Driebergen en omgeving.

Bestrating of herbestrating van je terrein, tuin of terras kan met verschillende materialen. De meest voorkomende materialen die wij gebruiken voor een bestrating zijn grindtegels, klinkers en betontegels.

De ondergrond waar de bestrating op gelegd wordt is ook zeer belangrijk. Zo kan de bestrating in cement worden gelegd of op vlak opvulzand.

Of het nu gaat om een klein stukje of een grote tuin, wij kunnen je er bij helpen.

Bij het aanleggen van paden van de tuin komt meer kijken dan alleen tegels leggen, grond storten, grond egaliseren, meten, snijden, aanduwen, opvullen, afwerken. Gelukkig kunnen wij jou hierbij helpen.

Onze tip: De laatste tijd zien we steeds meer dat de tuin als verlengstuk van de woonkamer wordt gezien. Heel mooi!

Door in de stijl van het interieur van uw huis te blijven, qua materialen en kleuren, wordt het echt één geheel.

Kies je voor herbestraten, bijvoorbeeld het ophogen van verzakken tegels,  moet je rekening houden met het weghalen van de oude tegels, het ophogen, het plaatsen van opsluitbanden en uiteraard het leggen van de (nieuwe) tegels.

Bij het opnieuw aanleggen van bestrating is het belangrijk dat de ondergrond goed is. Je wilt natuurlijk niet dat het (opnieuw) gaat verzakken. Het is daarom belangrijk dat je gebruik maakt van speciaal ophoogzand. Dit zand zakt minder snel weg. Je nieuwe bestrating krijgt door het ophoogzand veel meer ondersteuning dan met normaal zand.

Ben je benieuwd geworden hoe wij jouw tuin of oprit kunnen bestraten? Neem dan snel contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Hopelijk tot snel!

Iets voor jou?

Hoe kunnen we jou helpen met bestrating? We bekijken graag alle mogelijkheden gericht op jouw wensen. Neem snel contact met ons op.